LA BOSSA D’URINA

Música Transoceànica, Eròtica i Depressiva

Merda Fina

Notícies

LES CRIPTOMONEDES

Quina meravella. Avui ha sortit el primer single del nou disc: LES CRIPTOMONEDES. Podeu veure el nou videoclip aquí i escoltar la nova cançó aquí.

Llegeix més

Fent CRIPTOMONEDES

Ho estem tornant a fer. Ens hem aliat amb Nomasdf Productions per a fer el videoclip del nou telehit del verano: LES CRIPTOMONEDES.

Llegeix més
Veure tots els artícles

Discografia

Les Criptomonedes (2022)

Les Criptomonedes (2022)

Produït per en Víctor Valiente.

Merda Fina (2018)

Merda Fina (2018)

Produït per La Bossa d’Urina i en Lluís Cots.

La Bossa d'Urina (2015)

La Bossa d'Urina (2015)

Produït per La Bossa d’Urina i en Ramón Rodríguez

Es Tarde (2015)

Es Tarde (2015)

Produït per La Bossa d’Urina i en Ramón Rodríguez

Mama i Papa (2015)

Mama i Papa (2015)

Produït per La Bossa d’Urina i en Ramón Rodríguez

World Tour

Upcoming World Tour

  • La Primera Gira World Tour 2022 – Live in Palou 16/12/2022
  • La Primera Gira World Tour 2022 – Live in Granollers 17/12/2022
  • La Primera Gira World Tour 2022 – Live in Barcelona 22/12/2022
  • Past World Tours

  • Anem Tirant World Tour 2022 – Live in Berkeley, Califòrnia 10/9/2022
  • Anem Tirant World Tour 2022 – Live in Black Rock City, Nevada 30/8/2022
  • Anem Tirant World Tour 2022 – Live in Cardedeu 17/7/2022
  • Anem Tirant World Tour 2022 – Live in Badalona 15/7/2022 (CANCEL·LAT PER LOGÍSTIQUES COVIDS)
  • Anem Tirant World Tour 2022 – Live in Granollers 9/7/2022
  • Anem Tirant World Tour 2022 – Live in Tàrrega 7/7/2022 (CANCEL·LAT PER COVIDS)
  • Anem Tirant World Tour 2022 – Live in Oakland, CA 22/5/2022
  • Esa Clase de World Tour 2021/22 – Live in Oakland, CA 8/1/2022
  • Esa Clase de World Tour 2021/22 – Live in Barcelona 19/12/2021 (CANCEL·LAT PER COVIDS)
  • Esa Clase de World Tour 2021/22 – Live in Granollers 18/12/2021
  • California is not Spain World Tour 2019 – Live in Barcelona 27/12/2019
  • California is not Spain World Tour 2019 – Live in Granollers 26/12/2019
  • California is not Spain World Tour 2019 – Live in Oakland, Califòrnia (not Spain) 18/10/2019
  • Merda Gira World Tour 2018 – Live in Granollers 30/12/2018
  • Merda Gira World Tour 2018 – Live in Terrassa 29/12/2018
  • Merda Gira World Tour 2018 – Live in Barcelona 28/12/2018
  • Merda Gira World Tour 2018 – Live in Granollers 27/12/2018
  • Merda Gira World Tour 2018 – Live in Mataró 22/12/2018
  • Open Mic World Tour 2017 – Live in San Francisco, Califòrnia 27/7/2017
  • Open Mic World Tour 2017 – Live in Berkeley, Califòrnia 24/7/2017
  • Open Mic World Tour 2017 – Live in Oakland, Califòrnia 24/7/2017
  • La Vida Secreta d’en Follet Tortuga World Tour 2016 – Live in Mataró 29/12/2016
  • La Vida Secreta d’en Follet Tortuga World Tour 2016 – Live in Moià 25/12/2016
  • La Vida Secreta d’en Follet Tortuga World Tour 2016 – Live in Figueres 23/12/2016
  • La Vida Secreta d’en Follet Tortuga World Tour 2016 – Live in Barcelona 22/12/2016
  • La Vida Secreta d’en Follet Tortuga World Tour 2016 – Live in Caldes 17/12/2016
  • La Vida Secreta d’en Follet Tortuga World Tour 2016 – Live in Granollers 10/12/2016
  • La Vida Secreta d’en Follet Tortuga World Tour 2016 – Live in Cardedeu 8/12/2016
  • No Urine World Tour 2016 – Live in Barcelona 1/12/2016
  • No Urine World Tour 2016 – Live in Barcelona 18/11/2016
  • No Urine World Tour 2016 – Live in Granollers 1/9/2016
  • No Urine World Tour 2016 – Live in Collsuspina 15/8/2016
  • No Urine World Tour 2016 – Live in Figaró 8/8/2016
  • No Urine World Tour 2016 – Live in Barcelona 1/8/2016
  • Aznar World Tour 2016 – Live in Granollers 12/3/2016
  • Aznar World Tour 2016 – Live in Moià 11/3/2016
  • Aznar World Tour 2016 – Live in Barcelona 10/3/2016
  • Oh América World Tour 2015 – Live in New York City, New York 28/3/2015
  • Tot Ens Sembla Una Puta Merda World Tour 2015 – Live in Granollers 10/1/2015
  • Tot Ens Sembla Una Puta Merda World Tour 2015 – Live in Terrassa 9/1/2015
  • Thin Bag of Urine World Tour 2014 – Live in Granollers 17/5/2014
  • Bag of Urine World Tour 2014 – Live in Sabadell 15/5/2014
  • Mà en Tarrina World Tour 2013 – Live in Granollers 12/1/2013
  • Mà en Tarrina World Tour 2013 – Live in Barcelona 11/1/2013
  • Thin Bag of Urine World Tour 2012 – Live in Granollers 13/1/2012
  • Thin Bag of Urine World Tour 2012 – Live in Barcelona 12/1/2012
  • Catalan World Tour 2011 – Live in Granollers 19/3/2011
  • Catalan World Tour 2011 – Live in Barcelona 17/3/2011
  • La Nostra Història

    La història de LBDU és un conte de fades: dos òvuls en estat avançat de fecundació es troben en una aula de 3r d’EGB de la possiblement millor escola pública del Vallès Oriental, Catalunya, Espanya. Es diuen Oriol Nieto i Daniel Bolsa. Allà fan còmics absurds, juguen a videojocs i veuen porno simultàniament. Comencen una relació a distància quan l’Oriol es fuga als EUA. Uns anys després, el 2011, es reuneixen per a fer un concert de broma, que s’acaba transformant en 5 gires mundials per Catalunya. 5 anys després decideixen gravar les seves cançons en un disc de broma, però Cydonia Records (Ramón Rodríguez) els produeix un disc de veritat el 2015.

    Acaben fent 5 gires mundials més, aquest cop incloent Califòrnia com a part cèntrica (i única) de The American Leg. El seu segon disc, titulat Merda Fina (Record Union), va sortir al Setembre del 2018 i els va catapultar cap a la fama absoluta que va acabar, com sempre, en drogues, escàndols, i malestar general. Després va venir la pandèmia i es van quedar a casa fent el post-nihilisme pertinent.

    LBDU és tragicomèdia melodramàtica, música transoceànica eròtico-depressiva de la bona, com la d’abans però en el futur.

    L’Oriol Nieto ha tocat en grups com Darkgeon, Sargon, Madee, Midnight Blue, Arkaen, Los Pandejos, i Rumbahía, i ha ensenyat com es toca un iPad a en Jordan Rudess.

    En Daniel Bolsa ha tocat en grups com Granreservaperro7, Freud Quiere Bailar, La Puta i la Ramoneta, Desacato, i La Rateta Ja No Escombra l’Escaleta, i ha ensenyat al seu fill que els iPads són una puta merda.

    Vídeos

    Les Criptomonedes – Dirigit per NomasDF

    Relaxa’t – Dirigit per NomasDF

    Sobrevalorat (feat. Jordan Rudess) – Dirigit per NomasDF

    Esa clase de persona – Dirigit pels Venga Monjas

    És Difícil – Dirigit per NomasDF

    Es Tarde – Dirigit pels Venga Monjas

    El Tiempo – Dirigit per Ulisses Bolsa

    Mama i Papa – Dirigit per NomasDF